Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مهمترین اخبار دانشگاهی طی یک هفته گذشته در حوزه آموزش و پژوهش با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفته‌ای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

 

انتخاب رشته داوطلبان کنکور از 17 مرداد آغاز می‌شود/ اعلام نتیجه نهایی آخر شهریور

 

کنکور ۱۴۰۱ نیز با همه‌ی حاشیه‌ها و استرسی که با خود به همراه داشت به ایستگاه آخر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون داوطلبان با توجه به رتبه‌ی که بدست آورند درباره آینده تحصیلی خود تصمیم گیری می‌کنند.

 

جزئیات ثبت‌نام و برگزاری آزمون سراسری 1402/ تاثیر 40 درصدی معدل

 

مروتی، معاون آزمون سازی سازمان سنجش در نشست خبری، جزئیات ثبت نام و برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

  حمایت وزارت علوم از شبکه‌‎ دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

 

 

 

حید حدادی اصل قائم‌مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران با ارسال نامه‌ای به هماهنگ‌کننده کل کامستک، حمایت دولت ایران از فعالیت‌ها و اهداف شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام را اعلام کرد.

 

آموزش نخستین گروه دانشجویان پزشکی در دانشگاه عراق آغاز می‌شود

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به راه‌اندازی شعبه بین‌الملل در دانشگاه سبطین عراق گفت: از اکتبر ۲۰۲۲ نخستین گروه دانشجویان پزشکی تحصیل خود را در دانشگاه سبطین آغاز خواهند کرد.

 

معرفی خط تولید پودر نانوذرات کربنات کلسیم در نمایشگاه ایران نانو

 

 

با راه‌اندازی خط تولید صنعتی پودر نانوذرات کربنات کلسیم ایران به عنوان هشتمین کشور تولیدکننده نانوذرات کربنات کلسیم شناخته می‌شود.

 

تحریم‌ها مانع ورود به شرکت‌های دانش‌بنیان به بازارهای بین‌المللی شده/ می‌گویند با نامی غیر از ایران به میدان بیایید

 

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهپایا گفت: وقتی برای حضور در بازار جهانی اقدام می‌کنیم؛ عمدتا از ما می‌خواهند که برندسازی کنیم و اسم ایران پشت محصول نباشد تا بتوانیم وارد بازار بین‌المللی شویم.

 

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه بومی‌سازی صنعت آب و برق

 

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق گفت: در نظر داریم تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کننده کالا یا ارائه کننده خدمات حوزه صنعت آب و برق هستند، به سمت نوآوری‌های بیشتر حرکت کنیم.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور سراسری انتخاب رشته دانشگاه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند